Archieven

Scratch Marionetten | Meneer Piep 3+

26 juni 2022
11:00
havelaar

Circusdirectrice Charlotte Tops presenteert vol trots haar mooie circus. Maar wacht eens even…wat is dat? Er zit een gat in het decor! Wie heeft dat gedaan? En hoe moet het nu verder?? Een grappige en verrassende marionetten voorstelling met veel interactie voor de hele familie.


Reserveren!

Theater Kees & Koos | Ik word een heel blij visje 2+

24 april 2022
11:00
havelaar

Dit is het strand, dat is de zee. Kijk daar de zon, wie gaat ermee? 

Een peutertheaterprogramma, waarbij kinderen worden uitgedaagd om mee te spelen. Met zijn allen laten we het visje in de golven spelen. Er wordt naar schatten gedoken, we zingen een liedje, vertellen een verhaal en geïnspireerd door het boekje ‘Vrolijk’ spelen we visjes met verschillende emoties.  Steeds grotere strandballen maken het uitje naar het strand compleet.

Matroos  Koos (Ineke Strating)maakt van de wellicht eerste kennismaking met theater, een magische ervaring.


Reserveren!

Theater Kees en Koos | Luchtballonnetje

27 maart 2022
11:00
havelaar

Een inspirerende Peutermeespeeltheatervoorstelling waarbij VLIEGEN centraal staat.Waar is Gerrit de Meeuw?  de luchtballon is stuk maar hoe gaan we toch met zijn allen met Piloot Koos de lucht in? en wat zien we allemaal als we hoog in de lucht zijn en naar beneden kijken?Avontuurlijk met veel theatermagie, fantasie en heel veel meedoen !


Reserveren!

IngeborgPop | Hup Haasje Hup

6 maart 2022
11:00
havelaar

Klaver speelt altijd buiten. Knaag ligt het liefst in zijn hangmat te niksen. Nou ja niksen, hij leest over “Superhaas” en díe maakt wat mee…..Klaver vindt het véél spannender om zelf op avontuur te gaan en lekker te stampen. Op een keer is de hangmat leeg en is Knaag verdwenen. Hoe dat afloopt? Kom maar lekker kijken….


Reserveren!