Voorstellingen Wachterlied Paviljoen

Het Wachterlied Paviljoen
Wacheterliedplantsoen 1-3, 1055 SB Amsterdam
Vanaf 26 september 2021 spelen we de voorstellingen! Deze zijn steeds op zondagochtend tussen 11:00 en 12:00 uur. De kaartverkoop begint om 10:30 uur.

€ 7,- pp/ stadspas € 4,- pp

Reserveren

IngeborgPop | Anton kan toveren 2+

22 mei 2022
11:00
wachterlied
Anton kan toveren

Anton heeft een bijzondere hoed; een echte toverhoed. Daarmee kan hij toveren. Zijn vriend Lucas gelooft er niks van: “Gooi die muts weg en kom steppen!” Maar Anton tovert verder en wat er dán gebeurt….. Poppentheater Ingeborgpop speelt met marionetten in een draaiend decor voor iedereen vanaf 2 jaar.

Reserveren!

ScratchMarionetten – Bibi en de Zonnebloem (vanaf 3 jaar)

29 mei 2022
11:00
wachterlied
Bibi en de Zonnebloem

Volgende

Bibi krijgt zonnebloemzaadjes voor haar tuintje. Ze probeert een hele mooie, hoge zonnebloem te laten groeien. Maar haar konijn Stuiter knabbelt steeds aan de bladeren. En een boze wolk probeert de zonnebloem omver te blazen. Als dat maar goed gaat! Een vrolijke marionettenvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders!

Reserveren!

Woedy Woet | Het verhaal van het Circus 4+

5 juni 2022
11:00
wachterlied
woedyfez2

Woedy was goochelaar in het circus. In het circus gebeurt er van alles, er ontsnapt een tijger, een zeehond balanceert een bal op zijn neus. Woedy zit vol met verhalen in deze magische voorstelling.

Reserveren!

De Mammies “Oma en Liesje naar de kinderboerderij” 2 t/m 7 jaar

12 juni 2022
11:00
wachterlied
Oma-en-Liesje-naar-de-kinderboerderij

Liesje wil graag naar de kinderboerderij want er is een geitje geboren!

Reserveren!

Scratch Marionetten | Meneer Piep 3+

19 juni 2022
11:00
wachterlied
flyer meneer piep in het circus

Circusdirectrice Charlotte Tops presenteert vol trots haar mooie circus. Maar wacht eens even…wat is dat? Er zit een gat in het decor! Wie heeft dat gedaan? En hoe moet het nu verder?? Een grappige en verrassende marionetten voorstelling met veel interactie voor de hele familie.

Reserveren!