Archieven

Iwan Dam | Toto, kom eens uit je ei

24 oktober 2021
11:00 uur
wachterlied

Een muzikale poppentheater voorstelling

Toto is een wormpje dat maar niet uit zijn ei durft te komen.
Maar misschien wel als iedereen voor hem zingt.  Help jij mee?

Theater Kees & Koos | De Dames de Wolff (4+)

7 november 2021
11:00 uur
wachterlied
bloedjes 3_1

Twee gezellige oma’s betreuren hun zoveelste verhuizing. Bij volle maan is het wéér misgegaan en moesten ze snel wegwezen.De maan wordt nu opnieuw voller - en de dames worden harig en krijgen weer zin in rode Thee !

Deze keer zal het echter anders gaan. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om de betovering voorgoed ongedaan te maken. Want, zegt Betty (Elisabeth,) ze wil nou eindelijk ook wel eens leuke schoenen aantrekken zonder angst voor uitstekende scherpe tenen.

Sinterklaas en gulzige gastheer.

21 november 2021
11:00 uur
wachterlied
sint

De gastheer van de feestzaal heeft alles helemaal in orde. Alles is klaar om de Sint te ontvangen.
Wat zou hij graag zelf eens op de stoel van de Sint willen zitten en iedereen gelukkig maken.  Als Sinterklaas verdwaald blijkt te zijn zoekt Piet een hulpSint. Dat is de kans voor de gastheer om eindelijk zijn droom waar te maken.  Totdat de echte Sint toch opdaagt.

https://youtu.be/8OCe8H_yTqg

Een geweldig vrolijke, spannende voorstelling over en met Sinterklaas. Meezingen met liedjes. Meeleven met alle spannende gebeurtenissen. En uiteindelijk meebewegen met de avonduren van de sint. Kortom een groot feest.  Kom de echte Sint en Piet begroeten.

Scratch Marionetten: Kleine Hannes in het Grote Vogelbos 3+

10 oktober 2021
11:00 uur
wachterlied
Kleine Hannes

Er was eens een timmervrouw die van een stukje hout haar eigen kindje knutselde: Hannes. Tijdens een stormachtige nacht waait Hannes uit het raam en komt terecht in het Grote Vogelbos. Hoe komt hij weer naar huis?

Een spannend poppensprookje over avontuur en vriendschap.

Theater Kees & Koos |Luchtballonnetje!

12 december 2021
11:00 uur
wachterlied
Luchtballonnetje

Piloot Koos en Gerrit de Meeuw willen graag de lucht in, lekker vliegen. Maar Gerrit is helaas tegen de luchtballon gevlogen en die is helaas lek! En toch gaan we met z'n allen een vlucht maken en kijken we naar beneden en vliegen we over snoepjes land, piraten eiland, en nog meer! Hoe we dat gaan doen is nog een verrassing. Vlieg je mee?


Reserveren

IngeborgPop | Waar is Rups?

3 oktober 2021
11:00 uur
wachterlied
Waar-is-rups

Waar is rups?

Als Kleine Muis Rups ophaalt om te gaan scaten is de kool mét Rups meegenomen door boer Sjaak. Ze zijn op weg naar de markt. Oh nee, straks wordt de kool verkocht en opgegeten. Arme rups! Muis moet er niet aan denken en gaat er razendsnel achteraan.

Deze vrolijke voorstelling is het nieuwste Kleine Muis verhaal van poppentheater Ingeborgpop. voor iedereen vanaf drie jaar.