Archieven

Iwan Dam

15 mei 2022
11:00
wachterlied

De Soepsteen (4+)

Een vreemdeling komt aan in een dorp waar honger en armoede heerst. De vreemdeling weet een heerlijke (steen)soep te maken door ieder een klein ingrediënt te laten bijdragen. In geuren en kleuren wordt het publiek meegenomen met het verhaal.

Na afloop is de soep klaar en word deze aan de luisteraars gegeven.


Reserveren!

Scratch Marionetten | Meneer Piep 3+

19 juni 2022
11:00
wachterlied

Circusdirectrice Charlotte Tops presenteert vol trots haar mooie circus. Maar wacht eens even…wat is dat? Er zit een gat in het decor! Wie heeft dat gedaan? En hoe moet het nu verder?? Een grappige en verrassende marionetten voorstelling met veel interactie voor de hele familie.


Reserveren!

IngeborgPop | Anton kan toveren 2+

22 mei 2022
11:00
wachterlied

Anton heeft een bijzondere hoed; een echte toverhoed. Daarmee kan hij toveren. Zijn vriend Lucas gelooft er niks van: “Gooi die muts weg en kom steppen!” Maar Anton tovert verder en wat er dán gebeurt….. Poppentheater Ingeborgpop speelt met marionetten in een draaiend decor voor iedereen vanaf 2 jaar.


Reserveren!

Theater Kees & Koos | Ik word een heel blij visje 2+

1 mei 2022
11:00
wachterlied

Dit is het strand, dat is de zee. Kijk daar de zon, wie gaat ermee? 

Een peutertheaterprogramma, waarbij kinderen worden uitgedaagd om mee te spelen. Met zijn allen laten we het visje in de golven spelen. Er wordt naar schatten gedoken, we zingen een liedje, vertellen een verhaal en geïnspireerd door het boekje ‘Vrolijk’ spelen we visjes met verschillende emoties.  Steeds grotere strandballen maken het uitje naar het strand compleet.

Matroos  Koos (Ineke Strating)maakt van de wellicht eerste kennismaking met theater, een magische ervaring.


Reserveren!

IngeborgPop | Hup Haasje Hup

3 april 2022
11:00
wachterlied

Klaver speelt altijd buiten. Knaag ligt het liefst in zijn hangmat te niksen. Nou ja niksen, hij leest over “Superhaas” en díe maakt wat mee…..Klaver vindt het véél spannender om zelf op avontuur te gaan en lekker te stampen. Op een keer is de hangmat leeg en is Knaag verdwenen. Hoe dat afloopt? Kom maar lekker kijken….


Reserveren!

Kees en Koos en Scratch Marionetten | Drakentongetje

20 februari 2022
11:00
wachterlied

Het draakje van Kees en Koos wil geen vuur meer spugen, ze heeft haar tong verbrand. Maar hoe hou je het warm in de Iglo? De Pinguïn, IJsbeer en Giraffe weten het wel….We eindigen in ieder geval met de drakendans! Een bijzondere samenwerking tussen Kees & Koos en Scratch Marionetten. Drakentongetje is een hartverwarmende theatrale ijsbreker voor peuters, kleuters en volwassenen.


Reserveren!