Archieven

IngeborgPop | Kleine Muis en de geheiminnige ketel

7 november 2021
11:00 uur
havelaar
muis en ketel

Kleine Muis en de geheimzinnige ketel'.

Kleine Muis wil met Piep spelen, maar die heeft de vogelgriep. Opa kraai moet oppassen en muis gaat op zoek naar een drankje. “Pas op voor het grote gat”, zegt spin. Maar Muis luistert niet en kukelt naar beneden de ketel in. Wie brouwt daar een drankje? Pas op je snorharen muis! Gelukkig helpen de kinderen helpen met een spreuk. Pas op je snorharen muis!

Ingeborg gebruikt een grote ketel als tafeltheater en tovert steeds andere decor's tevoorschijn.Deze vrolijke voorstelling speelt poppentheater Ingeborgpop voor iedereen vanaf twee jaar.

IngeborgPop | Waar is Rups?

19 september 2021
11:00 uur
havelaar
Waar-is-rups

Als Kleine Muis Rups ophaalt om te gaan scaten is de kool mét Rups meegenomen door boer Sjaak. Ze zijn op weg naar de markt. Oh nee, straks wordt de kool verkocht en opgegeten. Arme rups! Muis moet er niet aan denken en gaat er razendsnel achteraan. 

Deze vrolijke voorstelling is het nieuwste Kleine Muis verhaal van  poppentheater Ingeborgpop. voor iedereen vanaf drie jaar.

Iwan Dam | De Soepsteen (4+)

17 oktober 2021
11:00 uur
havelaar
iwan kuiltie

Een vreemdeling heeft een bijzondere steen die smaken afgeeft.

Als hij aankomt in een dorp waar honger en armoede heerst wil niemand hem helpen. Totdat hij belooft met deze steen een heerlijke soep te gaan maken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is JCvanderKolk-1-3-scaled.jpg

In deze kindervoorstelling kookt Iwan Dam de steensoep. Want hij heeft toevallig ook een steen die heerlijke smaken aan water kan geven.

Ondertussen vertelt en speelt hij het Portugese volksverhaal over samenwerken en
schaarste. Het publiek luistert, lacht en wordt zelfs deelgenoot van het verhaal.

Na afloop is de soep klaar en word deze aan de luisteraars gegeven

ScratchMarionetten – Bibi en de Zonnebloem (vanaf 3 jaar)

29 augustus 2021
11:00 uur
havelaar
Bibi en de Zonnebloem

Volgende

Bibi krijgt zonnebloemzaadjes voor haar tuintje. Ze probeert een hele mooie, hoge zonnebloem te laten groeien. Maar haar konijn Stuiter knabbelt steeds aan de bladeren. En een boze wolk probeert de zonnebloem omver te blazen. Als dat maar goed gaat! Een vrolijke marionettenvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders!

www.scratchmarionetten.nl