Archieven

IngeborgPop | Waar is Rups?

21 november 2021
10:30 uur
haddock
Waar-is-rups

Als Kleine Muis Rups ophaalt om te gaan scaten is de kool mét Rups meegenomen door boer Sjaak. Ze zijn op weg naar de markt. Oh nee, straks wordt de kool verkocht en opgegeten. Arme rups! Muis moet er niet aan denken en gaat er razendsnel achteraan.
Deze vrolijke voorstelling is het nieuwste Kleine Muis verhaal van poppentheater Ingeborgpop. voor iedereen vanaf drie jaar.

Sinterklaas en gulzige gastheer.

28 november 2021
10:30 uur
haddock
sint

De gastheer van de feestzaal heeft alles helemaal in orde. Alles is klaar om de Sint te ontvangen.
Wat zou hij graag zelf eens op de stoel van de Sint willen zitten en iedereen gelukkig maken.  Als Sinterklaas verdwaald blijkt te zijn zoekt Piet een hulpSint. Dat is de kans voor de gastheer om eindelijk zijn droom waar te maken.  Totdat de echte Sint toch opdaagt.

https://youtu.be/8OCe8H_yTqg

Een geweldig vrolijke, spannende voorstelling over en met Sinterklaas. Meezingen met liedjes. Meeleven met alle spannende gebeurtenissen. En uiteindelijk meebewegen met de avonduren van de sint. Kortom een groot feest. Kom de echte Sint en Piet begroeten.


Reserveren

ScratchMarionetten | De Kraai en de Boskabouter (3+)

7 november 2021
10:30
haddock
Bertus boskabouter

Kabouter Bertus woont in een oude, holle boom in het bos. Op een dag vindt hij een baby-egeltje dat zijn moeder kwijt is. Het egeltje heeft heel veel honger, maar de Kraai pikt steeds al het eten in. Komt het wel goed met het kleintje?