In voor een spannend avontuur? Vlieg mee met Piloot Kees & Piloot Koos BENEFIETVOORSTELLING

Piloot Kees, Piloot Koos & Gerrit de Meeuw met de houten poot nodigen je uit voor een tochtje in hun luchtballon… en beneden is van alles te zien. Kom gerust mee, hoogtevrees is geen bezwaar. Ook op de grond is van alles te beleven.

Deze voorstelling is extra bijzonder!

WANT: Dit is een speciale BENEFIET voorstelling.

De gehele opbrengst van deze ochtend is voor de nieuwe kleurrijke en herkenbare tent van Kees & Koos.

Theaterduo Kees & Koos kampeert al weer heel wat zomervakanties bij Kinderboerderijen in verschillende Amsterdamse buurten. Dat willen ze natuurlijk komende zomer ook weer heel graag doen, maar de tent lekt. En is te klein. En heeft een zeer on-theatrale middenpaal.

Nu hebben we iemand gevonden die een tent voor ons wil bouwen, waarbij hij zoveel mogelijk materiaal recycled. Maar dat kost (veel) geld. Een beetje teveel geld voor een klein ongesubsidieerd gezelschap met hart voor de buurt.

 

Daarom zijn we aan het crowdfunden…op www.voorjebuurt.nl/keesenkoos vind je alle informatie.

Je kunt ook zondag 30 april om 11 uur langskomen, met je kinderen tussen 2 en 6 jaar …je mag dan de normale prijs betalen € 6,- pp / stadspas € 4,- … we hopen natuurlijk dat je nog iets meer bijdraagt

 

 

Zondag 16 oktober : Meneer Piep in de Havelaar!

opzet-flyer-piep-in-het-circus-muis-groot

Circusdirectrice Charlotte Tops presenteert vol trots haar mooie circus. Maar wacht eens even…wat is dat? Er zit een gat in het decor! Wie heeft dat gedaan? En hoe moet het nu verder??

Komt dat zien in de Havelaar!

Zondag 16 oktober om 11 uur.  Kassa open 10.30 uur, kaartjes 6 euro, 4 euro met stadspas.